Elektrische sigaret kopen

Fijn dat u onze website heeft gevonden. U wilt een elektrische sigaret kopen? Wist u dat het gebruik van een elektrische sigaret het beste alternatief is voor roken? Miljoenen mensen wereldwijd gingen u inmiddels voor en maken met veel plezier gebruik van hun elektrische sigaret.

Elektrische sigaretten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Er zijn elektrische sigaretten voor beginnende dampers en voor de wat meer gevorderde damper. Er zit uiteraard wel een prijsverschil tussen de verschillende modellen elektrische sigaret. Dat betekent niet direct dat een goedkoper model minder goed is. Het verschil zit hem meestal in de extra opties die een duurdere elektrische sigaret heeft. Zo zijn ze bijvoorbeeld instelbaar in het voltage / wattage en is de batterijcapaciteit vaak groter.

Elektrische sigaret kopen, waar moet u aan denken:

Als u voor het eerst begint met dampen dan is het handig om te kijken wat uw huidige rookgedrag is. Als u erg veel rookt dan is het wellicht handig om te kijken naar een model met een grote batterij capaciteit. Als u toch liever een kleiner model heeft, kies er dan een die u tijdens het laden kunt blijven gebruiken. Mocht de batterij dan leeg raken, dan kunt u deze laden en toch vrolijk verder dampen.

Elektrische sigaret kopen, welk wattage moet ik kiezen?

U kunt er vanuit gaan dat hoe hoger het wattage is waarop u dampt hoe krachtiger dit binnenkomt en hoe meer dampontwikkeling u heeft. Bij een hoger wattage kunt u ook kiezen voor een wat lager nicotinegehalte van uw e-liquid.

Elektrische sigaret kopen, welke merken verkopen jullie?

Wij verkopen alleen startsets van gerenommeerde merken als:

Elektrische sigaret kopen, welke e-liquid moet ik kiezen?

Met circa 200 verschillende smaken e-liquid, naar wens met of zonder nicotine zit er voor iedereen wel wat bij.

We hebben diverse merken e-liquid zoals:

Iedere e-liquid hebben we zonder nicotine of met nicotine in verschillende gehaltes.

Wij raden het volgende aan:

  • U rookt zware shag, meer dan 15 stuks per dag: 18mg nicotine
  • U rookt zware shag, minder dan 15 stuks per dag: 12mg nicotine
  • U rookt half zware shag of sigaretten, meer dan 15 stuks per dag: 12mg nicotine
  • U rookt half zware shag of sigaretten, minder dan 15 stuks per dag: 6mg nicotine
  • U rookt light sigaretten, meer dan 15 stuks per dag: 6mg of 12mg nicotine
  • U rookt light sigaretten, minder dan 15 stuks per dag: 3mg of 6mg nicotine

Dampt u op een wattage van meer dan 20 Watt, dan kunt u een stapje lager gaan. U kunt de diverse nicotinegehaltes ook mengen om zo tot uw ideale dosering te komen. Naar behoefte kunt u het nicotine gehalte afbouwen om zo op 0mg uit te komen of helemaal te stoppen.

Elektrische sigaret kopen, waarom bij E-Smokey.nl?

Wij hebben een bijzonder groot en scherp geprijsd assortiment en als u bij ons bestelt, verzenden wij het snel en gratis. Zowel telefonisch als per email staan wij altijd voor u klaar. Bovendien hebben wij een fysieke winkel in Rotterdam, waar u altijd welkom bent voor informatie.

Direct naar ons assortiment:

Verwante pagina’s bekijken: elektronische sigaret kopenE-sigaret kopen